Hollywood Today Live

Yael április 10-én a Hollywood Today Live-ban vendégeskedett. Lényegében viszont ugyanarról beszélt, amit a itt és itt már olvashattatok.

“Petrának és Jane-nek nem egy egyszerű kapcsolata van. Vannak pillanataik, de pont azért szeretik az emberek ezt a kapcsolatot, mert nem egy unalmas öribari és nem is egy örihari kapcsolat. Bár nem tudnak meglenni egymás mellett sokáig, mert utálják egymást, mégis néha szükségük van a másikra.

Amikor Petra karakteréről olvastam, szinte biztos voltam benne, hogy ő a lesz a főellenség, a fő gonosz ebben a sorozatban és nem igazán akartam elvállalni. Hiszen, ez a televízió! És ha mondjuk 15 évig fog menni a sorozat, 15 évig fognak utálni. De aztán Jenny elmesélte, hogy Petra egy olyan karakter, akit az emberek az egyik pillanatban utálnak, de a másikban már szeretik.

Anezka felbukkanásánál azt hittem, hogy Petra elmenekül a szülés utáni depressziója miatt, de aztán megnyugodtam, hogy á nem, csak egy ikertestvér. Ezt követően viszont pánikoltam, hogy Petra esetleg ki lett (ny)írva a sorozatból, de lapoztam egyet és megnyugodtam: Oké, még mindig ott van!

Mikor Brett karakterét (Michael-t) kiírták a sorozatból, órákig csak sírtunk. Hiszen mi egy nagy család vagyunk, rossz volt elveszíteni egy kollégát -hiszen így már nem forgat velünk-, illetve a karaktereink miatt is aggódunk, szeretjük őket. Szóval elvesztettünk egy karakteret akit szerettünk és aggódtunk érte, illetve egy barátot is, akit így már nem láthatunk minden nap.”

Riporter: Nos, nagyon remélem, hogy te nem fogsz meghalni.
Yael: Oh, köszönöm. De tudod, engem kétszer kell kiírniuk a sorozatból.