GYIK és hasonlók

1. Kivel foglalkozik az oldal és miért?

Ahogy az a fejlécben, az első bejegyzésben és oldalt is látható és olvasható; az oldal Yael Grobglas-szal foglalkozik. És hogy miért? Mivel szerintem egy hatalmas tehetség, de nem tömegfilmekben és nem tömegsorozatokban szerepel, ezért nem olyan ismert mint egyes színésznők. Mellesleg nekem hatalmas kedvencem már a Reign óta és úgy gondoltam megérdemli, hogy minél többen megismerhessék.

2. Mi a történeted Yael-lel?

A Reign című sorozatban ismertem meg, mint Olivia. Igazából elsőnek maga a karakter fogott meg. Mivel már nagyon az elején kezdtem megutálni Mary-t, örültem, hogy végre valaki helyre rakja. Ezen kívül én úgy gondolom, hogy közte és Francis között igaz szerelem volt. Így követni kezdtem Instagramon, meg több helyen nézelődtem utána. De pont ezidőben voltam gimiben végzős, így nem volt sok időm foglalkozni vele. Mikor viszont kijött a Jane the Virgin, nézni akartam, két-három rész volt még csak meg mikor elkezdtem volna nézni. Az első részekből azt szűrtem le, hogy negatív lesz a karaktere. Ezen felidegesítettem magam és úgy döntöttem, ez is csak egy hülye sorozat, nem fogom nézni ahogy a kedvenc színésznőm karaktere szenved. De kijártam az egyetemet, és nyáron adtam egy új esélyt a sorozatnak. Ó de hogy én milyen jól tettem. Rájöttem, hogy nem is szenved annyit és egész tűrhető a sorozat. Yael-be pedig úja beleszerettem. Hatalmas tehetség.

3. Mi ez a támogasd az oldalt dolog? 

Nem kell aggódni, nem csalás és nem ámítás. Nem átverés és nem is kötelező. Csak azért tettem ki, mivel a PayPal egy nagyon biztonságos rendszer, már vagy három éve használom, tudom, hogy megbízható. Regisztráció rá nagyon egyszerű és gyors, és mint írtam megbízható. Ha valakinek lenne kedve adományozni, azt nagyon szépen megköszönném. Nem raktam ki kötelező összeget, pont azért hogy lássátok, rátok bízom magam. 500. 1000, 2000 ft… csak rajtatok múlik. Semmi csalás nincs benne, az egész összeg nekem jönne.