Színészet

Színészet

Bár mind a táncban, mind a modellkedésben nagyon sikeres volt, hamar megtalálta az igazi hivatását, a színészetet. Miután a kisebb projektek lezárultak, szerepet kapott egy sci-fi sorozatban. A Ha’Yi (the Island) mind három évadjában jelen volt, ami népszerűvé tette őt a fiatal izraeliek körében. A Kalevet című horror filmben, a Ha-Shualim (the Foxes) szituációs komédiában és a Yehefim mini sorozatban a legjobb izraeli színészekkel játszott együtt.

Miközben forgatott és kisebb reklámokban is részt vett, beiratkozott egy színjátszótanfolyamra a Yoram Loewenstein Performing Arts Stúdióba, amit sikeresen és remekül el is végzett. Woody Allen Play it Again, Sam színházi előadásában is látható volt Lindaként. 2013-ban America szerepét játszotta volna a The Selection sorozatban, de végül még a pilot adásba kerülése előtt elkaszálták a sorozatot.

Szerencsére nem maradt sokáig munka nélkül, ugyanis 2013-ban szerepet kapott a Reign című sorozatban. Mondhatni, hogy az igazi pályafutása Olivia karakterével kezdte, a CW egy visszatérő szereplőre szerződtette le, aki egy olasz nemes és Francis herceg élete első igazi szerelme volt, akivel csodás jövőt terveztek az édes szerelmesek. A lány viszont egy házassági ajánlatot kapott, és ezért fájó szívvel ott kellett hagynia élete szerelmét, akinek ártatlanságát is odaadta, nem törődve a következményekkel, pedig akkor nagyon sokat ért a szüzesség. Francis sem törődött, hiszen teljes szívéből szerette a lányt és feleségül is akarta venni. De aztán a lánynak el kellett menni és mikor visszatért, már késő volt. Francisnek kötelessége volt, hogy elvegye Mary-t, ha szereti, ha nem…
Habár bármennyire is sok mindent ki lehetett volna hozni Olivia karakteréből és Francis-hez kötődő igaz szerelmükből, a rendezők úgy találták, hogy sokkal nagyobb lesz a nézettség, ha nem csak a kötelező házasság lesz meg Mary és Francis között, hanem szerelem is, ezért hamar ki kellett iktatni a lány karakterét a sorozatból, mielőtt mindenki meglátja a szerelmet Francis és Olivia között.

2014-ben azonban elindult a Jane the Virgin című sorozat, ahol Yael egy Petra Solano nevű lányt játszik, aki menekül a régi élete elől ezért egy gazdag pasival akar összeházasodni. Ám, mivel ez nem igazán akart bekövetkezni, úgy döntött, hogy újdonsült férjjelöltjének a spermáját felhasználva mesterséges megtermékenyítéshez folyamodik. Sajnos terve hamar kudarcba fullad, ugyanis a doktornő részeg volt és rossz nőhöz lépett be…
Karaktere a történet elején elég negatívnak van beállítva, de ahogy telik az idő, rengeteg olyan jelenet van, ahol együtt lehet vele érezni. Sőt, megérteni és meg is szeretni Petrát.
A sorozatban immáron van még egy karaktere Anezka, aki a rég-rég elveszett, tétova, ügyetlen orosz ikertestvért alakította kezdetben. Később viszont Petra legveszélyesebb ellenségének bizonyult, mikor lebénította őt.

2015-ben szerepelt a Jeruzalem című horrorfilmben, ahol az egyik főszereplő, Rachel Klein szerepébe bújhatott. 2016-ban a Grace Note című rövidfilmben volt látható, illetve a Crazy Ex-Girlfriend című sorozatban alakította Trinát, a dinamikus üzletasszonyt. 2017-re az An Interview with God című filmje várható, ahol Sarah Asher karakterét fogja alakítani.